Wij zijn een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf

Vragen? Bel ons: 0299 687 654 of mail naar: info@jvanhuizenasbestsanering.nl

Werkzaamheden

Met een vast team van gecertificeerde deskundige asbestverwijderaars houdt J. van Huizen zich dagelijks bezig met het verwijderen van asbest. De projecten variëren sterk. Wij zijn ervaren in de verwijdering van asbest in de agrarische- en akkerbouwsector en in de utiliteitsbouw. Het verwijderen ervan moet geconditioneerd gebeuren. Nu zit er verschil in buiten- en binnen asbest.
De kracht is de doordachte werkwijze. Wij beschikken zelf over alle middelen die nodig zijn: douchewagens, verreikers, dakladders en rolsteigers. In no-time zorgen wij voor verwijdering van het dak en indien wenselijk bevestigen we weer nieuwe dakplaten.

ASBESTVERWIJDERING BUITEN

Asbest golfplaten is misschien wel de meest bekende toepassing van asbest. Deze golfplaten zijn veel gebruikt in Nederland tijdens de opbouwperiode in de jaren 60. Veestallen, opslagloodsen, woningen en schuren, garages of als beschoeiing langs de slootkant. Door de vele toepassingen vraagt elke saneringsklus om een specifieke aanpak. J. van Huizen is specialist in het verwijderen van asbesthoudende golfplaten.

Wij verwijderen asbest op een vakkundige en gecontroleerde manier. Door onze flexibiliteit is elke plek waar golfplaten verwijderd moeten worden een uitdaging. Het verwijderen van golfplaten lijkt eenvoudig, maar vraagt wel degelijk om een specifieke aanpak en een juiste voorbereiding. De bereikbaarheid van de golfplaten is bijvoorbeeld van groot belang. Per locatie beoordelen we welk materieel we het beste in kunnen zetten om veilig en snel te kunnen werken. Om en in het gebouw moet het opgeruimd zijn, het wordt afgezet met lint en borden. Zeker op een boerderij vraagt dit om juiste voorbereiding en afstemming van diverse partijen om het verwijderen van de golfplaten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

ASBESTVERWIJDERING BINNEN

Asbest is in het verleden ook veelvuldig binnen toegepast. De vezel komt bijvoorbeeld voor in plafondplaten, afdekplaten, vensterbanken en vloerbedekkingen. Asbest wat binnen is toegepast moet in ‘containment’ worden gesaneerd. Dit betekent dat wij een luchtdichte ruimte maken, waar wij onze douche-unit en onderdrukmachines aan koppelen. Deze machines moeten er voor zorgen dat er in die ruimte minimaal 20 pascal onderdruk is. Wij kunnen dan het asbest verwijderen en veilig verpakken, de ruimte schoonmaken en de ruimte weer vrijgeven. Daar komt dus meer bij kijken dan bij buitensaneringen. Vooral bij renovatie is het vaak een combinatie van buiten- en binnen sanering. Omdat wij beide uitvoeren met dezelfde medewerkers kan uw project vakkundig en snel worden uitgevoerd.

DAKRENOVATIE

Als u uw dak wilt laten renoveren, is J. van Huizen een uitstekende partij om uw asbest te verwijderen. Wij bieden naast asbestsanering namelijk ook de levering en montage van de nieuwe dakbeplating. Dankzij deze disciplines kunnen wij in zeer korte tijd vakkundig uw asbest dak vervangen en zorgen voor nieuwe platen of zonnepanelen door de inzet van het juiste materieel en de juiste man op de juiste plaats.

Topmateriaal voor een uitstekende prijs

Bij de keuze van een nieuw dak of gevel vindt u de kwaliteit en de prijs natuurlijk belangrijk. Dat vinden wij ook, dus wij werken alleen met hoogwaardige materialen voor een langdurig mooie uitstraling van uw pand.
De platen zijn met of zonder isolerend schuim verkrijgbaar in mangaanbruin, zwart, wolkengrijs, terracotta, roodbruin, blauwzwart en juniper groen. Omdat wij al jaren speciale prijsafspraken hebben met onze leverancier, kunnen we de materialen tegen een voordeelprijs aanbieden. Omdat wij volledig achter de kwaliteit van onze producten staan, geven we 10 jaar garantie.

‘Iedere klant is anders… en verdient 
daarom een persoonlijke benadering’

J. van Huizen bestaat sinds 1998 en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in dak- en gevelbekleding voor nieuwbouw- en renovatieprojecten, in zowel woning- als utiliteitsbouw. De dagelijkse leiding is in handen van Jelle en Jaap van Huizen, beide experts… Lees verder

J. van Huizen
Ambachtsweg 13b
1474 HV Oosthuizen

M 06 51586094
T (+31) 299 687654
E info@jvanhuizenasbestsanering.nl