Wij zijn een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf

Vragen? Bel ons: 0299 687 654 of mail naar: info@jvanhuizenasbestsanering.nl

Werkwijze

U kunt vrijblijvend advies aanvragen voor de verwijdering van uw asbest. Wanneer u uw plannen ten uitvoer wilt brengen, helpen wij u graag van begin tot eind.

Allereerst dient er een asbestinventarisatierapport te komen. Dit kunnen wij voor u regelen. Er komt een extern onderzoeksbureau om te kijken waar en hoeveel asbest er aanwezig is. Er wordt een rapport gemaakt waarin dit onderzoek in kaart wordt gebracht.

Het inventarisatierapport is nodig voor het verzorgen van een sloopmelding bij de gemeente. Ook het doen van deze melding nemen we u graag uit handen. Het rapport en de melding zijn ook nodig wanneer u subsidie wilt aanvragen voor eventuele zonnepanelen op uw dak.

Samen met u komen we vervolgens tot het saneringsplan. Onze saneerders volgen dit stappenplan van voorbereiding tot oplevering. U ontvangt vooraf een voorbereidingsinstructie. Veilig, vakkundig en snel werken staan bij ons centraal in de werkbespreking.

Tijd voor de renovatie van uw opslag, stal of ander bouwwerk? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!

‘Iedere klant is anders… en verdient 
daarom een persoonlijke benadering’

J. van Huizen bestaat sinds 1998 en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in dak- en gevelbekleding voor nieuwbouw- en renovatieprojecten, in zowel woning- als utiliteitsbouw. De dagelijkse leiding is in handen van Jelle en Jaap van Huizen, beide experts… Lees verder

J. van Huizen
Ambachtsweg 13b
1474 HV Oosthuizen

M 06 51586094
T (+31) 299 687654
E info@jvanhuizenasbestsanering.nl